Skip to content
Uncategorized

Skönhetsbehandlingar hos experten Janet Sandberg

Janet Sandberg är min personliga skönhetskonsult

Jag är en tät besökare på hennes skönhetssalong Janets Beauty, Jag är nog där varje månad och gör behandlingar för flera tusen kronor. Jag sminkar mig knappt numera och tror inte så mycket på skönhetsprodukter. Det jag tror på är skönhetsbehandlingar av olika slag och lägger ned all tid och kraft på det i stället.

Mitt hår brukar Sabina Bergstedt klippa och då brukar hon komma hem till mig och klippa mig. Jag brukar även ta zonterapi i mitt hem av Carola Gehrke. Vad jag än gör så gör jag det på hemmaplan så bekväm är jag. Man jobbar ju för att bli bekväm inte för att springa mer. Det är på detta sätt jag också sparar min tid.

I går var jag hela dagen på Moe Joe juicebar och åt en nyttig sallad med kyckling och avocado. I dag har jag lite migrän då jag ej tål cashew nötter. Så jag ska nog inte äta det mer. Det var min syster som hade köpt denna nöt som jag reagerar mot.

Nu i dag torsdag är det min och Karolinas dag

Vi kommer äta vår sedvanliga frukost med pizza och sedan ge oss ut och träffa Patrik på Snabb gross då vi har en bokad möte med honom. Sedan ska vi köra vidare på Knivsta för ett inbokat möte också. Jag och Karolina utför massor varje torsdag. Varje vecka går vi fram ett steg i vår utveckling tillsammans. Nu ska också bloggportalen blogbiz.se bygga om från grunden. Vi följer trenden helt enkelt på Blogbiz.

 

One comment on “Skönhetsbehandlingar hos experten Janet Sandberg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *