Inredning av hela lägenheten

Sponsrat inlägg i samarbete med Sköndals Måleri & Golv AB

Jag väntar på att en person som ska dyka upp hemma hos mig.

Medans jag väntar så äter jag en god frukost för när som helst kommer det att ringa på dörren.

Jag ska nämligen renovera min lägenhet och behöver experthjälp av en s.k stylist för inredning. Det handlar om hela huset som jag vill ska renoveras och inredas på nytt. Detta för mig blir vårstädning.

Jag har färgglada möbler och därför har jag bestämt mig för att bara ha vita väggar. Helst vill jag inte ha tapeter utan det ska vara målade vita väggar.

Jag har alltid gillat stilrent och har inte en enda växt hemma och endast 4 tavlor som är stora. Alla mina väggar ska verkligen vara vita och då inte tapeter utan de ska vara målade. Jag vill att möblerna som är Chesterfield soffor ska synas. Jag vill att man ser detaljer så det inte blir att man inte ser pga av träden när det är för mycket inredningsdetaljer.

Vill du ha en flygande apa i lägenheten?

Det blir då som en djungel och man förväntar sig att när som helst dyker ett djur upp som man aldrig ser i normala fall. För mig är den typen av inrednings skrämmande där det ser ut som om möblerna står i konflikt med varandra. Det ser ut som om en apa ska skrika när som helst eller ska flyga fram och ta dina solglasögon och springa vidare. Man har helt enkelt inte kontroll över lägenheten känns det som.

Det blir också svårare att städa när det är huller om buller. För mig ska allt gå fort och jag ska inte lägga ned en timme per dag på städning. Jag har redan så mycket att göra enligt mig själv.

Sköndals måleri i Stockholm

Vill du också att någon målar dina väggar och söker målare i Stockholm då kan du också besöka Sköndals måleri för tips om just dina väggar.

Jag vet redan hur jag vill ha det så jag behöver inte några tips utan jag är så enkel som man kan bli. Det enda jag kommer att säga är följande. “Mina väggar ska målas vita”. Då förstår de exakt vad det är jag behöver för just min lägenhet.

Jag håller också på att städa för fullt och vill slänga allt jag inte behöver. Har en väninna som brukar anordna loppis på sin egen terass där hon bor. Hon brukar få allt jag inte behöver. Hon brukar måla dem i vitt eller svart och sedan sälja dem vidare som helst nya. Dvs gamla möbler blir som helst nya när hon har dekorerat dem och renoverat dem. Hon är superduktiga och driver även en inredningsbloggar dessutom under flera namn då hon driver flera stycken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *