Examen för alla som går spirituell mediumskap

Jag och min härliga brorsdotter Sabina Bergsted har varit på storseans hos Maria Therese som har kursgården i Aghersta.

Det är elever som har gått 2 årig utbildning för att bli spirituella medium.

Jag och Sabina har det alltid lika roligt tillsammans. Vi sa ca 365 ord i minuten till varandra då vi alltid har mycket vi vill säga varandra. Tänk så kul att mina syskon som är mycket äldre än mig har barn som jag alltid har kunnat umgås med.

De gick upp på scen 2 och 2 för att förmedla buskap från andevärlden. Ni som har följt min blogg länge vet att jag älskar allt som är andligt. Jag har också medverkat själv i program som Outsiders som jag är evig tacksam för. Tack vore det programmet så har jag också kunnat omsätta mer i mina bolag.

Vill ni också gå denna utbildning som är 2 årig på helgerna? Då kan ni gå in på mithera.se och ta reda på mer. Mithera Development Spiritualistiska Center

Nedan bild lånad av Annehlie Eriksson

En av dem som blir färdig med sin utbildning är köpa billiga möbler som även är en av mina härliga andliga bloggare på blogbiz.se. Maria Therese har också sin blogg på blogbiz.se. På blogbiz.se kan man blogga om man vill utöka sin verksamhet. För vi som bloggportal riktar oss först och främst till folk som driver företag eller verksamhet och som vill nå ut till fler. Vi vägleder i marknadsföring, teknik och hur man kan nå framgång med just sin verksamhet. Vill ni även veta mer om hur man kan blogga hos oss kan ni vända er till Nettan Bergh på info@blogbiz.se

Vi är många som jobbar på blogbiz och blir bara fler med tiden!

Hon kallade mig för sin bloggchef inför en hel publik där även jag satt och väntade på buskap från henne.

Buskapet jag fick av Annehlie och kvinnan (i mitten längst bak mörkt kort hår) som tillsammans gav mig budskapet var att jag snart var där och något med min hälsa. Jag vill inte gå in på min hälsa utan jag vill först bli färdig med den innan jag går ut och pratar om vad som fungerade mot just min hälsa. Kan nämna att jag är allergisk mot guld en mycket ovanlig allergi. Jag har fått diagnosen guldallerkier av Yrkesdermatologens överläkare.

 

Ett svar på ”Examen för alla som går spirituell mediumskap”

  1. Wow , så häftigt. Är stolt över vår fina grupp och vilken härlig energi der fanns i publiken.????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *