Hur långt är jag redo att gå för min hälsa?

Sponsrat inlägg i samarbete med medisera.se

Vi drivs av övertygelsen att träning och en sund livsstil är avgörande för en bättre hälsa, och därav en högre livskvalitet för individen.

Intresset för vad exempelvis kosttillskott kan göra för hälsan ökar. Ni vet väl att den friske personen har massor av önskningar, men den sjuke har bara en önskan. Det vardagsliv vi lever med stress och med mat som innehåller allt mindre näringsämnen gör att vi behöver komplettera med bra kosttillskott. Människor har börjat äta gluten och mjölkfria produkter. Folk har börjat med rawfood och andra sätt för att uppnå god hälsa. Det personer glömmer är att det ibland räcker med hälsosam mat och träning för att leva sunt. Det är otroligt viktigt att vara medveten om vad kroppen faktiskt saknar eller behöver mer av.

Hälsokontroller via blodprov

Hos Medisera kan du ta olika blodprover för att en gång för alla veta hur din kropp mår. Du kan kolla prover för prestation, vitaminer, hjärta och kärl… listan kan bli lång. De har ett blodprov som heter Hälsokontroll Stor som ger dig en helhetsbild över din hälsa. Hade jag inte gjort ett test hos Medisera hade jag inte förstått vad min migrän beror på.

Hos Medisera hittar du otroligt mycket olika blodprover du kan ta både för dig som är man och kvinna och för dig som är ung eller gammal. Finns något för alla på den här sidan som känns väldigt komplett. Resultat tar bara en dag och du loggar in med Bank ID för att få resultaten.

Allgergistester

Hos Medisera kan du ta allergitester för att en gång för alla veta om du är allergisk mot tex päls som din katt bär eller varför inte björk som finns utanför din bostad. De kolla även vanliga saker som äggvita, mjölk och sojaböna. Det kan vara värt att kolla detta med soja då många människor numera tror att allt veganskt är bra för dem. Om det nu är så att ni ej tål soja då kan ni heller inte äta något som är baserat på soja. Soja är dessutom något som är väldigt vanligt i massor av matlagning. Tex så finns det vegansk kött, pålägg, ost som är gjord på soja. Jag själv kan tex inte äta något som är gjort på soja då får jag direkt migrän som varar i flera timmar.
Hade jag inte gjort dessa tester hade jag heller inte förstått vad min migrän beror på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *