Hur blir livet när man går skiljda vägar

Jag har inte gått in på detaljer gällande mitt eget AB som jag har startat. När vårt företag börjar växa kommer vi behöva fler anställda.

Du kanske driver företaget med din man? Ni kanske kommer skilja er i framtiden? Det bästa om du är gift så ska du se till att ha ett avtal om ni skulle skilja er och gå skilda vägar. Man vet aldrig vad framtiden har i sin planering. Ni kanske är sambo och då kommer ni behöva ett samboavtal för bådas trygghet. Detta är jätteviktigt och kommer spara mycket tid och smärta för båda av er. Då behöver ni inte diskutera något utan ni har ert samboavtal på vad som gäller mellan er två. En bodelning är något alla par skulle behöva titta på.

Har ni ett företag tillsammans kan ni ändå fortsätta jobba ihop men när det gäller era tillgångar som boende och bil då kan det vara på sin plats med ett samboavtal.

Just nu håller vi på att utveckla vår logga och ska träffa en kille som har fått pris i bästa vattnet i Sverige. När vi är i gång kommer vi börja rekryter eller hyra in försäljare för att vi själva hinner inte göra allt själv. Då kan jag tänka mig att vända till Svea Avtal för att också använda mig utav ett avtal för att det ska kännas tryggt. Man ska bara göra affärer med någon man litar på och denna ska man skriva avtal med. Det är onödig tid att gå omkring utan avtal för det kan ställa till mycket problem i framtiden om man hoppar över denna viktiga del i sin business.
Detta passar oss utmärkt eftersom vi håller på att skapa vår hälsodricka och kommer både behöva lager, försäljning och kundservice.

Vägen har inte varit så lång för oss för om man tror att vägen är lång för att lyckas så är det också vad man kommer att erfara. Både jag och min kollega känner väl till om bemanningsföretag och vad det kan göra för oss och vårt bolag. Nästa år 2023 blir vårt år och ni kommer se vårt varumärke över hela Sverige. Vi kommer även resa till Japan tillsammans för att skriva på vårt livs viktigaste avtal som kommer att öka vår verksamhet till en höjd vi drömmer om. Ni kommer att följa oss på vår resa oavsett vad vi gör. Både bra och dåliga dagar kommer vi att dela med oss till mina besökare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *