Go red for woman 1.6 miljonersklubben

 Vill du gå med denna klubb?

8 mars 2008  på den internationella kvinnodagen invigdes av Prinsessan fru Christina Magnusson . Så detta är några år sedan nu. Vet ej om hon är verksam i detta numera vi får se helt enkelt. då var det i Stockholm på Folkets Hus klockan 11.00. Mötet öppnades då av Prinsessan Christina fru Magnusson, därefter följer ett antal föredrag om kvinnohjärtat och det hela avslutas med en modevisning i rött med kända kvinnor.

Nedan bild är från Pingstkyrkan i Uppsala när vi hade ett möte kring kvinnor och hälsa därav många kvinnor på plats. Jag bjöd in några av blogbiz bloggarna till detta event.

Din medlemsavgift, 180 kr/år

plusgiro: 120 89 08-2

Det innefattar fyra innehållsrika medlemstidningar, inbjudningar till spännande seminarier och salonger med kvinnohälsa som tema, men också till lättsamma och roliga aktiviteter som resor, spa-besök, modevisningar, kulturella evenemang med mera.

Vilket passar min blogg utmärkt då jag är en modeblogg och en veckomagasin för kvinnor i tiden.

Ett svar på ”Go red for woman 1.6 miljonersklubben”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *