Ingen sover så bra som jag gör

Sponsrat inlägg i samarbete med TM Sängar

Jag ska berätta för er varför jag sover bra men skulle behöva sova bättre

Jag vet att många nu är oroliga för detta med Corona. Corona har kommit för att folk ska hinna vara hemma och inte springa i väg så mycket. Gud ville väl att vi alla dvs hela jorden skulle stanna upp och sätta paus på hela livet.

Jag sover mycket bättre nu än på länge

Jag sover superbra men jag kliver upp med att jag har ont i ryggen. Jag kan ej sova på magen för då har jag ont i ryggen ganska länge den dagen. Jag ska nu söka rätt på madrasser så att jag kan vakna utvilad. Jag har nu bara det problemet kvar i livet och sedan kan jag jobba hur länge som helst och sova hur länge som helst. Jag har så lätt för att sova och har nog aldrig haft svårt att sova. Jag är superduktiga på att meditera innan jag somnar. Det första jag gör på morgonen är också att meditera för att få ordning på allt som ska göras. Sedan är det bara att sätta i gång.

Jag har verkligen satt paus på livet och detta är vad Corona har bidragit med i mitt liv. Jag jobbar väldigt mycket digital och kommer inte i kontakt med människor så mycket. Jag hinner mycket med att kompensera ihop olika maträtter som jag inte få lägga ut på bloggen då det är sekretess just nu på det jag lagar. Varför det är sekretess kommer jag avslöja längre fram.

Nu till det viktigaste i mitt liv nämligen hälsa

Hälsa är det absolut viktigaste i mitt liv för utan den finns jag inte. Utan hälsa vill jag inte ens finnas eller existera. När jag har ont någonstans tappar jag all motivation i livet. Jag måste må bra för att få mer motivation till livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *