Hur jag ser på inredning

Sponsrad inlägg i samarbete med frapp.se

Här nedan visar jag vad jag gillar när det kommer till inredning och i mitt sinne föreställer jag mig också var dessa platser bör ligga för att jag ska trivas.

Det ska vara så centralt som möjligt så högt upp som möjligt. Under mig ska det inte finnas grannar utan butiker och kontor samt att jag ska kunna ta del av kontor när jag vill

Jag vet precis hur jag vill bo, men jag kan ej ordna till det. Har helt enkelt inte riktigt förstått det här med inredning hur man tänker för att få till det. Jag har bara en gång i mitt liv lyckats med inredning och det var när jag dekorerade vitrinskåpet och när jag inredde mitt sovrum. Det blev då precis såsom jag ville ha det. Jag minns att när jag skulle lägga mig kunde jag vakna mitt i natten bara för att njuta av synen hur fint jag hade fixat det.

Man behöver inte mycket saker för att inreda. För jag har aldrig gillat för mycket saker i ett hem. Jag har tex inga tavlor och blommor i mitt hem. Jag skulle nog inte anlita någon som påstår sig ha bättre smak än mig. För skönheten ligger i betraktarens öga. Det jag skulle behöva är en stor plånbok för att kunna handla inredning och någon som kör hem allt.

Det finns mycket inom design och inredning för er som är intresserade. Tex snart är det studenternas dag och då ska man också köpa något till studenten. Alla känner någon som ska ta studenten i år. Jag själv har också tagit studenten för länge sedan och väntar på att mina betyg ska skickas hem till mig.

Något som alla uppskattar är kaffe så denna hittade jag också på Frapp.se som verkar ha massor av presenttips för olika behov.

För pengarna skulle jag inte bara inreda utan även använda mig dem till att anlita någon som kom hem till mig och utförde akupunktur för i dag fick jag besöka mottagningen. Jag gillar inte att göra mig i ordning för att gå till en mottagning för jag vill att de kommer hem till mig i stället. Förut brukade jag anlita en zonterapeut som brukade massera mina fötter hemma hos mig och det var för mig tidsbesprarande.

Sedan så behöver säkert alla människor även knivset

 

Ett svar på ”Hur jag ser på inredning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *