Nu söker jag en ny bostad och ska flytta

Jag har alltid älskat bilder av tivoli och cirkus. Det är sådana bilder jag brukar följa på instagram.

 

Fråga mig inte vad jag gör högt uppe på en säng. Det var något jag testade för flera år sedan för att kolla om jag var blåblodig. Jag ramlade ner efter några tagningar så jag fick aldrig reda på vem jag i grund och botten var. En sak är säker med mig att jag aldrig tillåter mig påverkas av andra. Jag går alltid min egen väg. Detsamma gäller även när jag ska inreda mitt hem så följer jag aldrig några goda råd.

Jag håller på att anlita en mäklare för att byta min bostad och har fått denna möjlighet.

Varför jag älskar just bilder av tivoli och cirkus avslöjar jag aldrig. Det ska bli en hemlighet jag kommer att bära på resten av mitt liv. Just för att jag vet att jag aldrig kommer att jobba som cirkusartist så är det lättare att aldrig avslöja den hemligheten. Jag är nämligen höjdrädd och kommer aldrig kunna gå på en lina.

Jag ska i varje fall i min drömbostad skaffa mig en serveringsvagn så att man slipper gå flera kilometer för att hämta mat i köket. För jag tror nämligen att jag kommer bo så stort att sträckan kommer att vara väldigt långt.

På denna serveringsvagn ska jag serverar mina favoritbakelser som kladdkaka, macarones och katalan.

I dag håller jag på att storstäda i mitt hem för att jag har ohyra i hemmet. Vet att jag har klagat nu i flera dagar här på bloggen om mitt problem.

I kväll kan jag återgå till mitt hem och börja inreda igen. Jag har tvättat vissa möbler i badrummet för att det ska bli kliniskt rent i mitt hem.

Jag kommer nog inte orka göra allt på en och samma dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *