Söker hälsokost för huvudvärk

Sponsrat inlägg i samarbete med Bigheart

Jag söker något nyttigt jag kan ta varje morgon som gör mig pigg och jag bort min vardagliga huvudvärk.

Finns det några tips tar jag gladeligen emot dem. Obs inget med sötningsmedel för det ger mig enorma migränattacker. Jag hatar sötningsmedel och vill inte få i mig ett gram av giftet.

Healthwell Omega 3 plus
Bäst i test visade sig vara Healthwell Omega 3 plus

Jag har läst mycket om vad omegan kan göra för en och det är något jag ska ta tag i och börja använda. Förut fanns det omega som verkligen smakade fisk. Nu finns det flera olika sorter på marknaden som dessutom inte smakar något. Du kan också hitta fiskolja med smak av citron och vanilj. Då blir det som att dricka vaniljolja eller citronolja. Dessa kan du också ringa över maten om det är citron. Är det vanilj kan du ringa dem över en god bulle och äta. Eller ringla över glassen och äta.

Min huvudvärk

Hos Bigheart så jämför de även olika bra hälsokost så att man kan läsa sig till vad som kan vara bra för just dig. Du kan sitta i ditt hem i lugn och ro och gå igenom hela sidan för att hitta det som passar just dig. Jag själv har hört att fiskolja dvs Omega3 är bra för leder och huvudvärk och det är just dessa två ting jag känner att jag behöver extra hjälp med. Sedan har jag en syster som jag definitivt vet har problem med leder och speciellt fingrarna börjar hon få problem med. Hon inbillade sig att hon hade börjat växa fast att det visar mer att hon börjar lida av något problem.

Omegan även megabra för blodtrycket

De nämner även att omega3 även är bra för ögonen, håret, hjärnan och för blodtrycket. Just för blodtrycket skulle jag behöva extra hjälp. Jag ser bra och har bra kvalité på håret. Min hjärna och blodtrycken samt mina leder skulle må jättebra av omega3 och därför har jag beslutat att på torsdagen som kommer så ska Karolina min svägerska få hjälpa mig att välja rätt. Hon är expert inom detta området så vi ska tillsammans begrunda denna sida så jag en gång för alla verkligen påbörjar min resa till en bättre hälsa.

Jag har pågående inflammation hela tiden

Omega 3 sägs ibland också vara bra mot adhd, depression, artros och inflammation. Det min syster har måste ju vara artros och själv har jag inflammation. Jag har nog aldrig i mitt liv haft depression då jag bara kan må dåligt när jag har anledning till att må dåligt. För depression är en kemisk obalans som omegan verkar ta bra hand om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *