Möte med hundbloggerskan Anna från Östermalm

Anna kom på besök i Uppsala med sin hund Boy.

Jag och Karolina som båda jobbar på blogbiz mötte upp henne på Fågelsången en av Uppsalas äldsta cafeér. Anna driver en hundbutik på Östermalm och brukar ha Dogge Doggelito som en av sina kunder.

Nedan ser ni Karolina som jobbar på blogbiz. Det är hon som skriver de sponsrade inläggen. Sibylla är den som presenterar bloggarna för olika företag och Nettan är den som assisterar bloggarna med tex struktur, stavfel och content på bloggarna. Vi är många som jobbar på blogbiz så förr eller senare möter bloggarna alla som jobbar.

Kan nämna att en annan bloggare som också heter Anna har åkt ända från Skåne till Uppsala i måndags för att träffa VD Katarina Svensson på Exodox Factory AB som Blogbiz har avtal med. Anna var väldigt nöjd och fick mycket isnpiration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *