Söndagar är min heliga dag

På söndagar jobbar jag ca 3 timmar och sedan väljer jag att vara ledig resten av dagen.

 

Folk har sådana fördomar om mig om att jag endast tänker på business och har stor tankeverksamhet. Jag vet inte var folk får sina fördomar i från. Även om jag jobbar strategisk så innebär det inte att jag jobbar ihjäl mig. Att jobba strategisk innebär att du gör det du tjänar pengar på och inte tvärtom.

Det verkar inte finnas någon människa som känner mig. Alla har samma uppfattning om att jag bara tänker på karriären. De kunde inte tro mer fel om mig. Att jag aldrig gör något jag tycker är roligt utan gör bara saker jag kan tjäna pengar på. Var får folk sina galna idéer i från?

När folk inte känner mig då blir jag ensam och jag har nog varit ensam i hela mitt liv. Kanske borde dessa människor öppna en mottagning där de kan lösa andra människors problem för de verkar vara så duktiga människokännare, NOT

Hur folk fungerar

Om jag skulle köpa strumpor en gång per år då skulle folk få för sig att jag samlar på strumpor. De tar en händelse och gångrar detta med 365. De skulle få för sig att jag gör inget annat än att jag köper strumpor och skulle rekommendera mig öppna en strumpbutik till slut. Känns som om husdjuren är bättre lyssnare än människor.

Sen tröttnar jag på folk som tror att jag ska bli glad när de säger “Du är så stark och du behöver aldrig något”. Jaha om jag inte behöver något vad ska jag då med dig till här och nu? Tror folk att man är född utan smärtgräns eller? De har fått för sig att jag är en övermänniska. Finns det ens övermänniskor på denna jord?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *