På lördag är jag på ett hälsoevent

Vi kommer vara mellan 25-50 personer inbjudna till detta hälsoevent.

Alla som kommer får en gåva med hälsokost med sig hem och vi kommer att träffas på ett café i Uppsala som vi har arrenderat.

Är du också intresserad av hälsa och vill vara med på framtida event så kan du maila mig på [email protected] märkt mailet med “hälsoevent”.

Jag är fortfarande en sökare som försöker hitta rätt när det gäller hälsa och än är jag inte riktigt där. När jag väl hittar mitt eget koncept kommer jag att dela med mig av det till hela världen. Ibland är livet inte så lätt när man söker en väg och aldrig hittar ut ur den och man hittar inte till målet. Jag är som i en labyrint med återvändsgränd. Har provat mycket och inget har fungerat hittills. Man kan säga att jag är otroligt trött på folk som upprepar samma sak hela tiden inom allt som rör hälsa. De pratar om studier och forskning för att de har läst om det i en tidning.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *