Äntligen färdig med alla möten

Jag är en morgonmänniska men jag gillar inte möte tidigt på morgonen.

Har varit i huset Juvelen i Uppsala som ligger på Stationsgatan 23 dvs samma gata som befinner sig på tågstationen.

Jag hade mycket viktigt möte där jag fick gå igenom hela min CV. Jag har börjat tåla kaffe och får inte längre huvudvärk av det. Äntligen säger jag bara ett liv utan kaffe är som att sätta på sig termobyxor mitt i sommar.

Nu är jag hemma har haft samtal med flera personer och ska nu äntligen jobba med det digitala som jag redan jobbar med hemifrån varje dag. I morgon är det min och Karolinas dag och vi ska ut till Vattholma och handla närproducerade varor som lamm, mjöl och annat gott.

Jag är noga med vad jag äter och har faktiskt inte heller någon prestationsångest kvar. Jag behöver inte för varje blir en bättre version av mig själv. Jag är ingen dator man behöver uppdatera längre. Jag har nog löst mysteriet med dolda sjukdomar som inte är så dolda längre.

Nu vet jag varför jag har fått tillbaka huvudvärk och det är pga av att jag är allergisk mot metall av alla slag. Kl 17.00 i morgon har jag en kort utbildning med ALMI får se om jag kan växa i den utbildningen. För jag tror att man växer i alla möten oavsett vad det må vara för ett möte.

Kan ni tänka er att jag har bloggat sedan 2006 december och gjort det nästan varje dag sedan dess. Jag vill ge mig själv applåder!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *