Färgen avslöjar din personlighet och var nu ärlig och välj en av dem som favorit resp hatad färg

Fundera på om det finns någon färg du ogillar starkt. Titta sedan på färgkartan vad den färgen handlar om. Det säger mycket om dig som person och vilka brister du har. Den färg du gillar har du inga problem med så klart.

 Baschakra här sitter mina största problem det som spegalr vårt förhållande till pengar, hem och arbete. Jag hatar röd färg.

 Navelchakra Skuld och skuldkänslor, pengar, sex, mat, makt, kontroll, kreativitet och moral.

 Soralplexuschakra Styrka och självförtroende, självkänsla, rädsla, sjävakning och ansvarskänsla. Det här stämmer ju inte. Jag vet en som älskade gult hon hade inget självförtroende men rädsla hade hon.
 Halschakra Vilja, dömande, kritik, självförverkligande, drömmande, beroende och att fatta beslut.
 Hjärtchakra Kärlek, hat, sorg, ilska, bitterhet, sjävupptagenhet, svartsjuka, ensamhet, medkänsla, hopp och samhörighet. Jag är inte mycket för grönt heller. Sedan så är jag definitivt inte någon svartsjuk människa.
 Pannchakra tredje ögat, Intution, förståelse och intelligens, sanning, öppenhet för andras idéer. Jag älskar Indigo men sedan så är jag ju så djävla smart också.
 Kronchakrat Jag gillar inte lila (indigo) men jag är öppen för andra. Jag vet en tjej som älskar lila men är som Adolf Hitler. Andligt, intution, andevärlden , gudomlig, livsmod, värderingar , etik, tro, hängivenhet. Jag är medial men den dagen jag börjar gilla lila kommer jag att bli en profet. Hur ska jag lära mig att tycka om den? Alla tjejerna på Ananda klär sig i lila.

12 svar på ”Färgen avslöjar din personlighet och var nu ärlig och välj en av dem som favorit resp hatad färg”

 1. Anne skriver:

  "sedan så är jag ju så djävla smart också"

  Du smart? tillåt mig skratta

 2. Till Malin Alfredson

  jag hade redan skrivit vad det handlade om och då kanske folk inte har behover av att se det två gånger. Det beror också på vad saken handlar om. i ditt fall fotografering kanske inte så intressant. I det andra fallet handlar det om sex och våldtäckt vilket är intresantare.

  för övrigt hur kan du bevisa något sådant genom att referera till mitt inlägg?

 3. Jag gillar ljusblå halschackra bäst, näst ljus-lila och mörkblå. Jag ogillar verkligen orange. Jag misstänker att man besitter alla egenskaper i de färger man gillar OCH den man ogillar? Man kanske ogillar sina skuld och skamkänslor och därför gillar man inte färgen, det låter väldigt logiskt =)

  Bra inlägg!

 4. Älskar gult lika mycket som jag tycker lila är fult.

  Dessutom stämmer det ganska bra,betr färgens karaktär KUL IDÉ.

 5. ************

  Malin vad är det du försöker bevisa för Hertiginnan? Att ingen vill besöka dig good luck

  “““““““

  **********************************

 6. Finns det något sådant som "en färg man inte gillar"?

  Jag tycker alla färger fyller en funktion. Men vad ska man gå på egentligen?

  Jag tenderar att gilla färger som jag själv klär i, men det är missvisande.

  Om man inte klär i gult, hatar man solen då?

  Jag får olika resultat beroende på om det är menat att jag ska ha det på mig, eller om färgen bara är målad som en fyrkant på en vägg.

  Och vissa färger behöver ses tillsammans med en annan färg för att komma till sin rätt.

  En ensam indigoblå kan se kall och dyster ut på en vägg, men se underbar ut mot människohud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *