Det sägs att alla sjukdomar handlar om stress

Kan det verkligen stämma att alla sjukdomar vi har handlar om stress?

Det finns massor av olika sorters behandlingar därute för att kunna bli av med smärta. När ens smärta handlar om tex huvudvärk så kan orsaken handla om massa olika saker.

Det kan tex bero på stress eller att man får huvudvärk av vissa ämnen i födan. Är det födan som är boven i dramat kan det vara väldigt jobbigt att försöka spåra och leka detektiv. Det kan också handla om ens tänder tex att man har implantat av titan som gör att man får i sig metaller och kanske dessutom som i mitt fall är allergisk mot metallerna. Själv har jag beslutat att ta bort implantat då detta har fört med sig mycket huvudvärk hos mig.

När är det spänningshuvudvärk?

Du kanske är sorten som spänner dig när du sover och vaknar med huvudvärk varje morgon. Det är också jobbigt om du spänner dig när du sover. För vissa människor kan inte sova med huvudvärk och väcks mitt i natten pga av värken. Om du är histaminintolerans så kan det också ge huvudvärk och då producerar kroppen mest histamin efter kl 3 på natten så då är det verkligen inte lätt att sova. Samt så föder huvudvärken också  mer spänningshuvudvärk. Så då blir det ägget och hönan av det hela.

Hur ska man då göra med sitt huvudvärk?

Man behöver någon som kan hjälpa en och slappna av som tex massage. Alla människor är värda en god massage vare sig du lider av spänningar eller bara vill ta hand om dig. Det ska inte spela någon roll om du har värk eller inte du ska kunna ta en sådan behandling bara för att få slappna av någon gång i livet. Har du massa små barn hemma som tar energi så behöver du själv också känna dig som ett barn på nytt. Detta gör du bäst i att någon annan tar hand om dig för en gång skull. Vi kvinnor är så dåliga på att ta emot hjälp men vi ser gärna till att alla andra får hjälp före oss. Detta är fel av oss kvinnor vi måste bli bättre på att våga ta emot både lyx och massage.

Massagestockholm.se har erfarna och duktiga massörer

Tips från mig är att besöka ovan massage för att få en behandling och massage. Du kan boka din tid online och dessutom nästan 10 min före din behandling om det finns tid alltså. För man vill boka ibland en akuttid för att man har stort behov av massage. Tex vaknar man med värsta nackspärren eller huvudvärken då vill man ingenting annat den dagen än att få massage. Jag brukar vilja ha massage samma dag och är inte sorten som kan vänta flera dagar för att någon ska ta hand om mig. Jag vill att man tar hand om mig direkt. En önskan är att någon kommer och hämtar med med en bår som de brukar ha i en ambulans. Dvs lyfter ur mig och kör mig till massören. Sedan lyfter upp mig på en massagebänk och behandlar mig och sedan när de är färdiga lägger tillbaka mig i båren. Sedan önskar jag att man tar hem mig igen och lyfter upp mig till min säng.

Sedan hade jag velat avsluta allt med en god mat framför en bra film i gott sällskap. Detta för mig är rena rama lyxen och detta är hur jag önskar mig att allt skulle gå till. Ja jag vet att jag är en lat och bekväm människa så detta får bli en affärsidé i framtiden som kommer heta de latas massage.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *