Bästa karriär tips för att sälja in dig själv

Det handlar inte bara om att skriva en CV för att söka jobb. Att sälja in sig själv kan även handla om att vilja förhandla eller hitta nya samarbetspartners.

Jag har redan gjort mina misstag som kanske blev en läxa för livet, men det var det värt nu när jag sitter här med facit i hand. När jag gör mina misstag så gör jag dem ofta gentemot människor som jag ändå inte behöver i mitt liv. Gud eller mina skyddsänglar låter mig testa mig fram på betydelselösa människor som själva ändå saknar karaktär. Det har ofta handlat om människor som har projicerat sin falskhet på mig i tron på att jag ska ta åt mig och vara i beroendeställning gentemot dem. Jag är aldrig beroende av någon och planerar mitt liv och karriär därefter.

Är du själv intresserad av karriär?

Keysolutions är en fantastisk sida du kan lära dig mer av. Gå in på sidan vare sig du vill göra karriär nu eller om du håller på att plugga och vill göra detta senare. Du hittar dem i Stockholm som faktiskt är bästa staden för karriär där man träffar mest resande folk också.

Har du ditt hjärta på rätt ställe så kommer dina skyddsänglar alltid att vara på din sida jag lovar dig Samt tro mig det finns skyddsänglar och jag har mött mina. När det gäller min blogg så ställer jag alltid upp på välgörenhet eller när det handlar om drabbade djur.

Hur säljer man in sig själv?

Det är alltid viktigt att vara helt ärlig i en CV och inte skriva onödiga saker som flexibel, lättlärd mm. Dessa ord för mig är så ytliga. Jag är själv arbetsgivare och har många anställda under mig på mitt franchise företag. Jag brukar vilja intervjua dem live fast innan det så vill jag alltid ha ett CV. Det som för mig är ett stort plus är om de är självgående och inte väntar på order för att jobba. Är du inte självgående så spelar det ingen roll hur fin CV du har skrivit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *