Hur du tjänar pengar på internet?

Flera olika sätt att få in pengar till ditt företag

Att tjäna pengar genom betalda undersökningar går till på det sättet att du får mail om olika undersökningar som du ska avsätta tid på och besvara. Vissa gånger får du betalt via pengar och vissa gånger så får du betalt via presentkort. Du ska då ha tillgång till en dator som du kan ta med dig överallt och börja svara på frågor och undersökningar. Du får då mellan 60 kr och 600 kr beroende på vilka typ av frågor och hur avancerade och långa frågorna är. Detta är en bra inkomst för dig som är sjukskriven, mamma ledig eller är på semester.

Vad rörelsekapital är ska vi också gå närmare in på genom att beskriva detta lite närmare. Det är vad man kallar för företagslån dvs behöver du mer pengar för att få större företag med mer kapital är det kanske dax att låna mer pengar. Det är inte alltid lätt att tjäna pengar på tex börsen eller undersökningar som jag beskriver ovan. Kanske lättare att bara ta ett företagslån och vänta på besked.

Börsen- Om du ska tjäna pengar på internet genom att hantera börsen så är det också en merit för din egen del om du jobbar på ett stort företag tex SAAB. Om du tex jobbar då inom ett företag som Volvo mm och du då får höra att de ska varsla 150 personer. Ja då vet du också att detta nästan alltid innebära en ökning i deras aktie då de sparat pengar och ökat värdet på företaget. Du kan börja med att tjäna pengar genom att registrera dig på Betsson Trader konto.

Affiliate genom att du väljer vilka företagsbanners du vill ha på din hemsida eller blogg. För varje person du skickar till olika företag genom affiliate så får du betalt per klick. Även här har företaget Betsson en affiliate banner du kan lägga in på din sida och tjäna pengar. Det finns även stora företag som Ellos, Nellys där du dessutom får en viss procent av vad dina besökare handlar för.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *