I dag var det snökaos och jag kunde ej flytta bilen

Sponsrad inlägg i samarbete med tofta-bil.se

Det är när det är som mest snökaos som jag verkligen saknar sommaren. Jag fastnade med bilen på en uppförsbacke.

Jag var först tvungen att skota bort snön för att sedan försöka flytta på min bil.

Jag kunde ej rulla bilen bak för bakom mig var det kö av bilar. Jag kunde inte åka framåt för att hjulen hade fastnat. Mitt i allt detta saknade jag helt plötsligt sommaren. Att få sitta på en bänk nära äppelträd vore drömmen just nu.

Jag kollade då runt lite grann för att se om det fanns fina parkbänkar som jag skulle vilja ha till nästa sommar. Man kan även använda dem i vinter om man vill grilla korv utomhus. Dessa parkbänkar ska vara av mycket bra kvalité och håller många vintrar som somrar fram. Jag vill ej bo i villa utan vill bo i en våning som är mycket stor.

När man väl har fastnat med sin bil så behöver man en helt ny bil för detta tillfälle. Tänkte då på en Citroën hos Tofta bil som erbjuder flera olika sorters personbilar för privat bruk men även det jag också behöver då jag är företagare nämligen företagsbilar. De på Tofta Bil är återförsäljare för Citroën i Kristianstad. Jag själv har aldrig varit i Kristianstad som finns i Skåne. Jag har varit i både Skåne och Malmö i business och då faktiskt en av gångerna tagit bilen ända ner. Andra gången åkte jag tåg ner. Ska man åka så långt som jag gjorde då kan man satsa på en Citroën så klart. Du hittar även begagnade bilar hos dem för det är inte alla som har råd med helt nya bilar.

Min första bil jag ägde var en begagnad bil och den köpte jag direkt när jag fick mitt körkort. Numera är jag mer kräsen av mig och kör lite finare bilar. Inget fel alls med begagnad om man inte har råd med nya så alla bilar är välkomna i mitt liv i varje fall.

7 svar på ”I dag var det snökaos och jag kunde ej flytta bilen”

  1. Här finns det ingen snö(än). Ska komma nederbörd under veckan men det blir väl någon slags blandning. Men tillräckligt mycket för att jag inte vill sätta mig bakom ratten och åka ner till en i familjen som bor 50 mil bort. Sist jag åkte hamnade jag i världens oväder(japp, alla visste förutom jag eftersom jag inte kollade på väderprognosen…) och en lampa började lysa så jag fick panik när jag kommit halvvägs och inte vet vad jag ska göra. Men det var bara att bilen slog av nödbromssystemet för att det var snö i hela grillen. Jag fick stanna typ en gång i kvarten för att dunka bort all snö som fastnat på reg-plåten. Så den här gången tar jag tåget :’)

    Så det är det jag hatar med vintern. När jag arbetar är jag beroende av min bil och när jag börjar tidigt(två gånger i månaden) så MÅSTE jag vara på plats i tid eftersom vi öppnar vår butik då… en gång satt jag och kollegan fast både två och chefen kunde inte heller komma. Så jag blir bara stressad när jag tänker bil, snö och is. Usch.

    Jag hoppas att du får en fortsatt fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *