Renovering är alltid lika kul

Det finns inget roligare här i livet än att renovera och bestämma sig för färg och form.

Tänk så snygg med stengolv i ditt badrum så att du får en sådan naturlig känsla som möjligt när du ska kliva in och kanske borsta tänderna. Det blir också roligare att ta ett bad när man har ett fint renoverat badrum som man trivs med.

Alla ens gäster lånar också badrummet någon gång under den tiden de gästar hos en. Man vill då också imponera på sina gäster att man bor fint och har vackra stengolv man stolt kan visa upp. Finns inget värre än ett badrum som har stora behov av renovering och att man själv är för lat för det.

Du ska ha en skinnsoffa i badrummet som ej blir blöt

Mina drömsoffor är nämligen Chesterfield soffor som är något jag absolut kommer att skaffa mig inom en snar framtid. För mig spelar det ingen roll om en inredningsarkitekt skulle tycka att dessa soffor passar in hos mig eller inte. Jag har önskat mig Chesterfield soffor i hela livet och aldrig satsat på dem utan har konstant valt något annat. Precis såsom jag säger att väljer jag något annat pga av andras åsikter så blir jag i slutändan aldrig nöjd. När det gäller mina köksmöbler så har jag valt efter hjärtat och dessa har jag nu haft i 10 år och jag har aldrig ångrat mig och kommer aldrig heller att ångra mig. Jag vet hur jag själv fungerar och kommer därför aldrig mer så länge jag lever lyssna på någon annan som kommer med idéer när jag redan har beslutat mig för något annat. Jag kommer att byta soffor och kommer aldrig då att välja något annat än just Chesterfield soffor även om världens bästa inredningsarkitekt skulle tycka annorlunda.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *