Den som väntar på något gott blir aldrig tjock

Detta ordspråk passar till folk som väntar på ett speciellt datum innan de vill förändra sitt liv. Du behöver inte vänta på ett bestämt datum eller nyår. Vill du veta varför så kan du fortsätta läsa vidare i inlägget nedan.

Jag har en när och kär vän som jag önskar kunde sluta röka innan nyår. Därför ska jag få henne att prova dessa E cigaretter med äppelsmak. Du kan också prova Zyn som är tobaksfria nikotinpåsar. Jag ringde denna person så fort jag såg på nätet att det fanns i äppelsmak för då måste hon ju kunna prova dessa och sluta röka. Snart är det ju ändå nyår och då kan man hålla ett nytt nyårslöfte. Folk brukar alltid börja med sina nya vanor på nyår eller måndag.

För mig finns det ingen dead line datum då jag måste börja med något nytt. När jag bestämmer mig för något då börjar jag samma dag om möjligt eller näst kommande dag. De som väntar på ett speciellt datum anser jag väntar på något onödigt. Jag kommer ihåg min brorsdotter Emelies ord på sin blogg “den som väntar på något gott blir aldrig tjock”

För mig låter det som att om du sitter och väntar på ett visst datum för att göra några förändringar i ditt liv. Den som väntar på ett visst datum kommer heller aldrig att göra något åt sin framtid. Börja nu för tid och rum är något vi människor själva har hittat på. Tid och rum finns inte allt sker hela tiden nu. Allt som har skett och allt som kommer att ske, sker egentligen samtidigt. Det är vi människor som delar upp saker i tid och rum för att förstå.

För den som vill sluta röka ska först och främst erkänna för sig själv att rökning är ett slags missbruk. Då har vi gjort halva jobbet. Folk kan missbruka allt möjligt och då kan det handla om mat, shopping, alkohol och även cigaretter. Allt som gör att du i slutändan inte mår bra är ett missbruk oavsett vilket medel du använder. Halva jobbet är att du vill sluta röka och den resterande jobbet är att du nu kan få hjälp med det som är kvar. Finns med äpple, mentol och jordgubbssmak. Finns även helt utan smak för den som föredrar det. Att röka med äpple tror jag påminner om vattenpipa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *