Bästa ordspråk om folk utan värdighet

Om du tar in ett vilddjur in slottet blir inte vilddjuret en kund. Utan slottet kommer förvandlas till en lada i stället.

Var och en av oss har säkert upplevt hur det kan vara när man får in folk i sitt liv eller företag som inte passar in utan förvärrar situationer.

I dag söndag är min heliga dag jag jobbar ej och ska ut och äta med min man. Bästa dagen på hela veckan anser jag då jag gör allt för att få ut så mycket som möjligt av min söndag. I går lagade jag kinesisk kyckling och la kycklingen i stekpåse så att den ej torkas ut.

Älskar även torsdagar med Karolina här sitter vi på café hjärtat i Sävja bibliotek. De har också Uppsalas godaste pannkakor nästan lika goda som på skoltiden. Jag älskade skolmaten när jag var bar och speciellt allt med pasta att göra och pannkakor.

Karro är sådan komplett människa både duktig på att lyssna och fantastisk klok med bra idéer. Vi jobbar ihop varje torsdag med både företaget och med bloggportalen blogbiz.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *