En bloggares absoluta skönhetsfavoriter

Som bloggare får jag hem massor av skönhetsprodukter från olika företag och från olika event som jag har varit närvarande på.

När man är bloggare så har man också större erfarenhet av alla skönhetsprodukter och även skönhetssalonger. I Uppsala där jag bor väldigt centralt så hittar man skönhetssalongen Estetikum och här kan du bl.a göra en fettsugning om du har som många andra har gått upp lite i vikt pga av sittastillande jobba hemifrån pga av alla restriktioner. Att gå upp i vikt är lite som en ond spiral när man väl har börjat gå upp i vikt så finns det ingen stopp. Det kan vara svårt att bli motiverad att gå ned i vikt när vad man än gör så går vågen bara upp med jämna och raka steg.
Då kan det vara bra att unna sig en fettsugning för att få motivationen tillbaka. När man väl har fått hjälp med fettsugning så får man glädje och motivation att faktisk hålla sin nya vikt. Tänk dig själv att från fetma få en snygg figur vem skulle då inte bli motiverad att fortsätta äta sunt och röra på sig lite mer? Jag fungerar så i varje fall att jag behöver bli peppad på detta sätt för att ens orka bry mig om vad jag gör hädanefter för min hälsa.
Jag är nog inte alls ensam om att både ha gått upp i vikt och faktiskt har samlat på mig vätska i kroppen under dessa 2 år. Jag söker nu efter en väg ut ur detta och vill gå en genväg för det är jag värd som människa.

Lider du av Lipödem?

Ödem innebär överflödig vätska i kroppen och är klassad som en sjukdom. Man kan på vissa se tydligt om de lider av lipödem. På vissa ser man inte det tydligt och klart och då är det mer en dold lipödem. Det finns hjälp att få och hos Estetikum så hjälper man även denna grupp av människor med detta problem med vätska i kroppen. Ödem betyder just vätska.
Jag har bläddrat runt flera olika bilder där man har gjort behandling av fettsugning av någon sort. Den bild jag tycker visar bästa resultat är denna. Då det är omöjligt att banta bort en hängande mage samt att försöka bli av med överflödig hud dessutom.

Bild: lånad från Estetikum.se gå in på sidan och se fler före och efter bilder.

Olika sorters fettsugning hos Estetikum är följande

Laserfettsugning

Laserassisterad fettsugning (Smartlipo)

Traditionell fettsugning

BodyTite (radiofrekvensfettsugning)

Body-jet (vattenassisterad fettsugning)

MicroAire (power assisted liposuction)

Skintightening (Hudåtstramning)

De ligger på Dag Hammarsköldsväg 10 C i Uppsala och jag har faktiskt besökt deras fina mottagning och har sett hur det ser ut i olika rum där man vilar efter ingrepp mm. Otroligt lyxigt och fin samt att lokalerna är i sekelskiftes hus i ett område i Uppsala som heter Science park. Nära anslutning till Akademiska sjukhuset dvs när du har med bil eller promenad kört förbi akademiska så ser du gula vackra hus med höga fönster. Framför dessa hus finns massor av äppelträd, päron och ett körsbärsträd.

Kan nämna att jag även snart inom kort kommer att närvara på Sveriges största skönhetsmässa just för att se om jag kan hitta nya favoriter. Jag åker då tillsammans med en väninna som driver en skönhetssalong och som även har skrivit en bok om just skönhet. Det blir då en naturlig fallenhet för mig att testa mig fram så att jag verkligen hittar mina absoluta skönhetsprodukter som bloggare.

Har ni hört att en parfym kan innehålla basnoter av marsmallows? Jag föll för denna doft direkt som dessutom har bergamot i sig något som för mig är ett måste när det gäller pafymer. Jag gillar även flaskan som ser ut som en dammvippa eller puderporste. Jag brukar först och främst kolla på en parfym flaskas utseende innan jag luktar på den.

Min allra första parfym som jag provade när jag var ca 13 år gammal är samma parfym som jag använder än i dag. Jag gick då bara på utseendet och inte visste jag att utseendet och innehållet skulle matcha mig så perfekt. I dag är jag glad att jag valde den som föll mig mest i smaken när det gäller utseendet. Ingen parfym i världen har någonsin kunnat ersätta min allra första parfym. Alla som känner mig känner igen mig med min parfym för ingen parfym i världen luktar så gott som den gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *