Jag har nu fått erbjudande om att samarbeta med olika restauranger

Jag älskar att sitta på restauranger och äta en god lunch eller middag.

För att jag också ska gilla det ska det vara sommar så att man inte fryser. Det finns inget värre än att frysa när man ska äta en god mat. Därför brukar jag alltid beställa hem maten för att slippa frysa. I morgon torsdag kommer Karolina igen hem till mig då hennes semester är slut. Jag vill då att man har fler brasor och kaminer på olika restauranger så folk slipper frysa sedan kan de beställa sotning av den med jämna mellanrum. Sushi restauranger är dessutom ännu kallare än vanliga restauranger då de serverar kall mat och inget är varmt.

Lär dig också alla Sushi bitar så du slipper beskriva vad du vill ha

 

Jag och Karolina brukar börja dagen med en god pizza med massor av ananas på. Jag kommer även i morgon försöka hinna laga Sushi och besöka banken med min mamma mitt under dagen. Då måste jag lämna Karolina ensam ett tag, men jag vet att hon kommer att överleva det..

Statistiken stiger hela tiden och detta medför att jag också får in fler bloggare till vår portal och vi har bara denna vecka fått in 3 nya bloggare.

I dag har jag verkligen fått springa mellan massa ärenden och jag är inte den som vill jobba mer än 3-4 timmar per dag. Jag räknar allt som jobb även när jag ska duscha så är det också ett jobb för min del eller när jag ska laga mat. Jag tänker lite som Hugh Grant i filmen Om en pojke där han säger att han ej hinner jobba då allt i livet är en kapitel för sig. Tex att klippa håret är en kapitel för sig. Han har så rätt och det stämmer att jag inte hinner då jag inte vill minnas tillbaka på mitt liv att jag jobbade mer än levde. Jag vill leva detta liv och inte jobba så mycket.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *