Skip to content
Uncategorized

Besök hos apoteket för att göra egen senap

Jag har varit på besök på Apoteket för att få chansen att göra egen senap.

Jag har alltid varit intresserad av det naturliga och ekologiska. Så jag tog gärna chansen att få lära mig mer om hur jag själv kan göra egen senap. Vi var 2 deltagare och det är tur det för jag gillar när det är mindre folk. Det var inte alls svårt att göra senap och man kan faktiskt smaksätta med anansbitar i den för att sedan använda den till korv med bröd tex. Du kan även hacka aprikoser i senapen som också gör den väldigt god. Till senap ska man absolut ha en söt frukt hackad.

I dag kommer jag ha ett möte med en mycket spännande person som vill börja blogga men bor utomlands. Personen har ett brett CV och har varit med om mycket intressanta saker.  Vi har vuxit så otroligt mycket på bloggportalen blogbiz.se som i dag är en digital mediabyrå och vi omsätter väldigt mycket. Vi förväntar oss att omsättningen ökar mer för varje månad som går.

Jag är inte sorten som kan jobba flera timmar i sträck. Jag brukar sitta och titta på olika program på YouTube mellan varven. Jag jobbar högst 3 timmar per dag mer orkar jag inte då livet handlar om mer än bara jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *