Vill du investera eller är du en affärsängel?

Har du allt i livet men saknar en bra affärsidé? Vill du vara med i ett bolag och investera eller är du en affärsängel?

Jag har mycket svårt för långsamma personer och har lika svårt för intensiva personer. Jag vill ha allt på mina egna villkor och tappar direkt motivationen om någon försöker styra mig. Det går inte att styra mig för jag är född till att leda och föreläsa. Jag klarar inte av att sitta still och lyssna på andra föreläsare då blir jag väldigt rastlös.

Jag har precis mailat en mycket offentlig kvinna som jobbar för kungafamiljen. Hon ser fram emot ett samarbete i framtiden med mig. En annan person som jobbar med offentliga personer förstod inte ens min mail till honom och undrade vad hans roll var i det hela. Jag borde skriva att han ska spela James Bond i min nästa film ha ha. Jag tog för givet att min mail skulle vara mycket tydlig med bild och text. Jag glömde nämna att jag söker investerare i mitt bolag.

Är du en investerare eller affärsängel?

Har du pengar men inte tid att expandera så finns det andra som kan hjälpa dina pengar att växa genom att du lånar ut dina pengar genom Lendify. Du kan också läsa om Lendify omdöme för att få en bättre uppfattning om vad det handlar om. Här finns flera företagare och entreprenörer som verkligen vill satsa på sina idéer men att de inte har pengarna för att kunna satsa. Här kommer du in och lånar ut dina pengar för att slippa tänka och jobba själv. Detta är den nya affärsmodellen inför framtiden att den som har pengar lånar ut till den som inte har pengar för sin verksamhet. För vissa är duktiga på att expandera företag och idéer och vissa är duktiga på att tjäna in pengar de har lånat ut.

Här blir det kaka söker maka och pang så blir det något helt fantastisk resultat av det hela. Gå in på sidan och kika runt så berättar jag mer om två olika företag som du kan vara med i från början.  Det är två olika företag så att du kan välja vilket du tror på. Jag kan inte i bloggen berätta vilka som driver dessa företag då de väljer att vara helt anonyma och endast vill ta emot seriösa mail.

Jag själv har också många idéer samt vill även investera i andras idéer för att se mina pengar växa på två olika håll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *