Barnmöbler tar mindre plats så klart

Sponsrat inlägg i samarbete med babylove.se

Ska man inreda ett barnrum ska det vara puderrosa eller babyblått beroende på vilket kön det är. Samt så ska möblerna vara små och vackra.

Man ska även ta inspiration från sagofilmer så att det blir ett riktigt drömrum.

Det är svårt att veta vad man ska köpa när folk i ens närhet har fått barn. Man kan alltid bidra med lite pengar så får föräldrarna själva gå och köpa något för pengarna. Jag vet att när folk gifter sig så brukar de ha en bok i en butik där gästerna prickar av vad andra har köpt och vad som finns kvar att köpa. Just en sådan bok tycker jag kan vara väldigt opersonlig då är det ju bättre att bidra med pengar så får paret själva köpa efter behov.

När man köper för första gången vill man allting nytt och så fint som möjligt i minsta detalj. När folk får fler barn verkar det inte vara lika viktigt utan då kan man lika gärna låna från de äldre syskonen eller varför inte låna från några äldre kusiner?

Inred barnrum med rokoko möbler

Jag verkligen älskar rokoko möbler och här hittade jag en fantastisk fin hylla som jag skulle kunna inreda ett vanligt rum med också. Visst passar det bäst för ett barn men jag verkligen älskar småmöbler så detta är vad jag själv även skulle vilja inreda mitt hem med. Dvs barnmöbler i hela huset. Ovan fina skåp är lite av stilen rokoko eller bondrokoko som det också kallas för. Man gör då inga tråkiga raka linjer utan man gör lite mer vackra former som jag älskar. Detta är en perfekt e handel sida för min del då jag både älskar dessa gammaldags linjer på möbler samt att de är i miniformat och inte tar för stor plats eller är i vägen.

Varför barnmöbler?

Även om du är singel, student eller valt att inte skaffa barn skulle jag ändå rekommendera dessa små barnmöblerna för de tar inte stor plats i din lägenhet. Samt så indikerar de att din lägenhet är större än vad den är. Själv har jag tex jättesmå emma soffor hemma. Då jag alltid i grunden har föredragit små möbler.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *