Skip to content
Uncategorized

Dagens möte också avklarade

Jag trodde att jag inte skulle orka med denna långa dag men en oförklarlig tandvärk.

Tänk att ingen tandläkare förstår varför jag har ont i tanden? De hittar inga fel varken hål, tandsten eller något annat hos mig. Jag går omkring med en märklig tandvärk, Det är som med min allergi som inte existerar via blodprover men att jag ändå mår dåligt av vissa livsmedel som ger mig migrän. Hela jag är oförklarlig när det gäller min hälsa.

Har i varje fall avklarat alla mina möten i dag då jag hade både ett till bloggmöte och faktura möten med mina anställda. Nu ska jag bara i väg och plocka upp en väninna för att äta pizza tillsammans. Jag har verkligen jobbat hela dagen och har gjort mig förtjänt av att verkligen få träffa en väninna och få koppla av också.

Ovan bild är en katt jag släppte in när jag skulle in i denna stuga jag brukar ibland befinna mig i för avkoppling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *