Butiken på landet med min pappa

Jag har åter besökt butiken på Landet tillsammans med min pappa.

Butiken ligger mitt emellan Uppsala och Knivsta och platsen tillhör faktiskt Knivsta. Jag köpte lite nya kläder då jag kommer ha massor av inbokade möten i december och det nya året som kommer.

Har tagit båda mina vaccin bara för att kunna åka utomlands och inte för att jag är för eller emot. Jag har ingen åsikt om jag ska vara ärlig.

Butiken på landet har mest märkeskläder, men det är inte därför jag besöker dem. Jag gillar unika små butiker helst långt bort i en skog. Förut fanns en butik som hette Fashionista i Uppsala som var i en skog i en söt villa. De flyttade butiken till centrala Uppsala och sedan lades den ned. Har man en fungerande koncept ska man inte ändra på den eller sälja vidare.

Jag har egentligen flera möten som ska bokas in men jag vågar inte riktigt boka in fler möten veckan som kommer. Jag har nämligen ont i tanden och de hittar inga fel på mina tänder ändå gör det ont. Jag ska till ytterligare en 3:e tandläkare för att få en second opinion om mina tänder.

I dag fick vi in ytterligare en ny bloggare på blogbiz.se och portalen verkligen växer. Vi kan inte ägga in bil på alla som bloggar hos oss då man måste uppfylla vissa kriterier för att synas som elitbloggare och premiumbloggare.

En av våra f.d bloggare Runar Sögaard har slutat hos oss. Han sitter tyvärr i fängelset just nu. Det var en av våra anställda på Blogbiz.se som ringde upp mig i går och berättade det. Nu ska jag ringa Anita som också är en av våra anställda då jag har hört att det går ruskigt bra för henne.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *