Bråttom i väg till bloggmöte och skönhetsklinik

Jag kommer i dag träffa 2 nya bloggare som kommer att blogga på blogbiz.se

Jag fick skjuta fram mötet och ska träffa båda i dag. Innan bloggmötet ska jag till Janetsbeauty för skönhetsbehandling. Jag går hos henne regelbundet dvs Janet Sandberg. Även Janet är skönhetsbloggare på blogbiz.se

I går hela dagen så hade jag arbetsdag med Karro då vi båda jobbar ihop. Vi brukar då få hem mat från. någon Cateringfirma för att slippa röra på oss i den utsträckning det går. I helgen kommer jag ha några till möten för att gå igenom fakturor med Nettan som också jobbar på blogbiz.se

Vi är nu många som jobbar på portalen och vi har nu massor av bloggare som har avtal med oss.

Nedan ser ni Karro, sonen lilla Emil med te i handen och Peter som också är bloggare på blogbiz.se

Nu måste jag verkligen göra i ordning mig ska skynda allt vad jag orkar och kan. Jag har flera samtal jag borde göra men ej hinner innan möte på skönhetskliniken. Jag får ta dessa telefonmöten mellan skönhetskliniken och bloggmötet.

Min prestationsångest är som bortblåst för nu är jag på rätt väg och har all den hjälp jag behöver nämligen tiden. Jag behöver inget göra jag behöver bara låta tiden avgöra när och hur allt kommer att ske.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *