Söndagar är för mig en helig dag

Jag börjar alltid dagen med att jobba ca 1-2 timmar sedan jobbar jag inte mer. Då söndag är en helig dag för mig och jag måste ladda batterierna.

Jag har inte längre prestationsångesten kvar då jag känner att jag inte längre har några biverkningar kvar efter mediciner. Har sökt många inom alternativa behandlingar och inget har hjälpt. Konstigt när de lovar guld och gröna skogar så får man i stället en hink som har hål i botten.

Nedan ser ni en av våra bloggare Lin som snart är färdig frisör. Jag vet att Nettan en annan av våra bloggare är en tät kund hos henne och är väldigt nöjd.

Nästa vecka har jag massor av möten inbokade då vi får in flera bloggare samt så har jag blivit vald att sitta i styrelsen för Ultimat Statens lantbruksuniversitet SLU. Jag berättar mer om det när jag har kommit in i min roll mer. I morgon har vi i varje fall styrelsemöte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *