Lagom till jul så tipsar jag följande

Sponsrat inlägg i samarbete med jiroy.com

Julen närmar sig och då kan man behöva göra om i sitt hem så att man får ny inredning som passar julens firande. Man är då också hemma väldigt länge med sin familj då det är nästan stängt överallt. Som barn så var det alltid stängt överallt i flera dagar. Numera så är det öppet nästan överallt och det är tur det. Det är inte alltid man orkar laga mat bara för att fira jul. Vissa människor vill köpa färdig mat. Så kan man lägga ned tid på att dekorera hemma i stället för att lägga flera timmar på att laga mat.

Nedan ser ni min Brorsson Emil och han kommer verkligen fira jul i år och då är det bra att köpa enklare inredning på denna sida.

 

 

Har ni mycket att göra på julen och vill spara både tid och pengar?

Då kan jag verkligen rekommendera jiroy.com där de har alla rea varor samlade på ett och samma ställe.

Driver du tex en inredningsbloggar så är inredning något du verkligen älskar och brinner för. De har då även olika kategorier bl.a en för inredning. Tänk dig rea på inredning lagom till jul för då kan du köpa nytt inför jul och nyår och även ge bort inredning. Den som jobbar med inredning vill också kunna förnya sitt hem med jämna mellanrum speciellt inför jul och nyår då man bjuder hem folk och kanske vill imponera på folk. Man ska nog inte skryta utan man ska bara imponera på folk genom att visa upp sin nya inredning och lägga till att man faktiskt har köpt in den på rea. För då har du inte en som skryter utan en som informerar och det är stor skillnad.

Ska du på julmarknad?

Då är det extra viktigt med hur du inreder ditt bort på olika julmarknader. För om du inreder den snyggt så kommer fler kunder köpa av dig vad det nu än är du säljer. Att inreda det snyggt är otroligt viktigt då folk köper med ögonen. Det ska verkligen vara en fröjd för ögat för att kunna expandera sitt varumärke.

5 tips till en bra julafton

  1. Bjud inte in för många människor så att du får lugn och ro
  2. Sänk volymen på tv så att du inte stör dina grannar eller dig själv
  3. Köp dina julklappar på ovan hemsida där de samlar all rea på en och samma sida
  4. Du kan även handla efter jul dvs mellandagsrea då är det dessutom billigare överallt
  5. Missa inte Carl Bertils julafton så att du ställer dig på de godas sida

 

2 svar på ”Lagom till jul så tipsar jag följande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *