Skip to content
Veckomagasinet

Kolhydrater LCHF mat för din vikt och hälsa

Kolhydrater och LCHF mat för min vikt och framförallt för min hälsa.

Jag märker att konstiga saker händer med mig som om jag börjar vakna till liv. Jag har fått en bättre luktsinne med LCHF mat och kan känna om grannen har bryggt kaffe om jag nu ska överdriva lite också.

Jag har kommit på att jag inte tål gröna grönsaker så jag kan heller inte bara fortsätta med LCHF utan måste lägga till saker för att inte svälta. I gröna växter finns K vitamin och det är en vitamin som jag inte tål tyvärr. Jag verkar vara väldigt ensam om detta på vår stora jord med över 6 miljarder människor. Vad jag än gör här i livet så blir jag ensam med det varför har jag aldrig förstått. Nu känner jag att jag är totalt ensam med en allergi som ingen annan människa verkar lida av.  Fortsättningen följer om mig och varför jag är till hälften grönsak.

Jag ska försöka gå över till LCHF mer för att slippa tappa luktkänseln.

Det gäller att röra på sig också

Varje dag försöker jag röra på mig och ibland kan jag känna en viss stelhet i låren konstigt nog. Då vet jag att det faktiskt finns hjälpmedel man kan använda som tex kompressionsstrumpor och andra saker från Rebabgrossisten. Sist tex så var jag i skogen med svägerskan Karolina och andra människor för att plocka trattkantareller. Jag har fortfarande lite kvar i kylen som jag ska steka i smör. Synd att det är så mörkt på vintern för jag vaknar väldigt tidigt och då behöver jag verkligen vänta ett tag. Jag vaknar ca kl 6 på morgonen då det fortfarande är mörkt. Jag är lite mörkrädd så jag måste då vänta till att solen verkligen går upp. 

Jag brukar promenera innan jag äter min frukost. I dag tex så åkte jag i väg till en av våra bloggare som heter Marjam för att hon hade varor hemma från USA som jag skulle titta på. Så jag har fått min morgon promenad kan man säga då jag fick gå till bilen och gå från bilen och hem igen. Korta sträckor men vad gör det då man behöver röra på sig en aning innan man äter frukost.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *