Hemma hela dagen

Jag trodde jag skulle hinna gå ut i dag men jag har jobbat länge nu hemma och blev inte färdig förrän efter 8 timmar verkligen.

Nu ska jag städa, duscha och gå ut för nu orkar jag inte längre. Det enda jag orkar är att skriva detta inlägg. Jag vill helst av allt bara promenera men jag kan inte det då jag måste ha med mig bilen. I går så fastnade jag med bilen mitt på en korsning utanför polishuset. Hade jag åkt fast hade jag blivit av med körkortet för det bli kaos i trafiken med mig stående mitt i en korsning.

Jag driver en elbil och ibland kan även elen ta slut. Jag fick som tur hjälp ganska fort och nu är jag väldigt noga med bilen och att få den laddad. Jag laddar inte själv utan får den hjälp jag behöver. Så mycket som jag jobbar numera så får jag hjälp med mitt hår, städning, handla, matlagning, bilen ja allt du kan tänka dig.

Jag jobbar tex inte på blogbiz längre då jag har agenter, skribenter och digitala nomader som gör jobbet åt mig. Mitt jobb är att komma på hur jag ska expandera och sedan tar jag möte med mina anställda så får de verktygen för att expandera. Jag jobbar med något helt annat numera som jag än inte kan gå in på.

Ett svar på ”Hemma hela dagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *