Lång dag med julmarknad och affärsmöte med 45 personer

I dag arrenderade vi en mycket stor lokal för att vi skulle ha ett affärsmöte och hade bjudit in hälsoföreläsare.

Innan var jag på Botanika då en av våra säljare sålde produkter från mitt varumärke och jag ville hälsa på.

Jag har beslutat mig för att gå med affärsverksamheten igen och har vilat i 1 år från den. Jag känner att jag vill både satsa på hälsa och ekonomi ännu mer i år.Mitt varumärke finns på massor av ställen just nu och det börjar sälja väldigt mycket inför nyår och jul.

Många av våra bloggare var också inbjudna och det var otroligt givande att möta alla. Lokalen vi hade arrenderat var ca 300 kvadratmeter då alla skulle äta också så det fanns både bor och stolar samt projektor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *