vill du bli en bra försäljare?

Det finns folk som kan sälja vad som helst. Man brukar säga att vad han än tar i, så blir det till guld.

Och sedan finns det dem som svettas och plågas över några enstaka meningar, för att få det att låta bra. Det handlar alltså om att kunna lägga upp ett “säljsnack”.

Det handlar också om försäljningspsykologi. Att kunna förstå vem det är man talar med, ringer till, eller mejlar till. Om du försöker kränga produkter och tycker att det många gånger verkar svårt, så behöver du fundera lite över vad det är du själv säger och gör som får folk att backa.

Tänk att bara kunna gå fram till vem som helst, och efter en stund återvända med en sedelbunt i handen. Då har man lyckats i sin säljpresentation. Det finns ju knappt pengar att ta på längre utan folk swishar eller betalar med kort. Har man inte pengar så kan man alltid låna pengar.  Du kan tex låna pengar utan ränta också vilket också är bra om du ska investera i affärer.

Oavsett vad man än säljer så kan man förbättra sig. Du kanske bara har dig själv att sälja, om du söker ett jobb, menar jag. Då kan det också vara bra att kunna ett “säljsnack”. Att sälja är jättejobbigt speciellt om det är telefonförsäljning. Att jobba för andra är alltid mycket jobbigare och allt blir enklare om du lånar pengar och startar eget. När du väl börjar tjäna pengar kan du alltid betala tillbaka lånet i lugn och ro. Så fundera lite kring lånet hur det kan underlätta ditt liv i framtiden.

Att äga sin egen bostad en trygghet

Tex så vill jag flytta snart och då passar det utmärkt att låna för att kunna köpa en bostad. Att köpa en bostad är en investering i min framtid. För man är ej ung för evigt utan man blir gammal också och då bör man äga mer än bara en verksamhet.

Så här vill jag säga, ditt bästa drag är att du lär dig att presentera dig. Men om du redan kan det så behöver du naturligtvis inte lägga ner tid på att läsa det här. Jag vill ju inte ta upp din värdefulla tid i onödan.

Tips på hur du kan tjäna pengar

I helgen träffade jag en man som driver fabrik, butiker och är investerare i olika byggnader i London. Han hade bra ekonomi och vart han än gick så syntes det att han var en välbärgad man.

Han har också betalat ett högt pris för att vara där han är i dag. Vet ni vilket pris jag talar om?

Han berättade för mig att han aldrig sitter i lugn och ro för att äta frukost, lunch eller middag. Alla hans måltider är inplanerade i samband med affärer dvs affärslunch mm. Detta är inte vad jag strävar efter med mitt liv att ständigt resa eller sitta och tala affärer när jag äter frukost mm. Mitt mål med mina 2 bolag är att jag ska kunna vara ledig mer. Jag är ingen fabrikatör från London som endast har business i hjärnan eller en Isabella Löwengrip som konstant är på resande fot. Jag känner inte att dessa människor har förstått meningen med livet. De strävar efter något för att de inte hittar lugnet i sig själva.

Jag har också diagnosen ADHD fast jag tror att det bottnar i att något fattas i ens liv och därför är man rastlös. Motsatsen är att man är deprimerad/utmattad och inte orkar göra något. Människor blir antingen överaktiva eller lobotomerade när något fattas hos dem. Jag vet vad som fattas hos mig och jag ska åtgärda det som fattas för jag vill varken vara en snigel i livet eller en ekorre. Jag vill vara människa och leva ett normalt liv. I vårt företag så har vi själva sparat pengar för att kunna utnyttja när vi tar banklån. Vi har vårt eget sparkonto där vi alla lägger in en summa.

5 tips som garanterat kommer att hjälpa dig mycket i livet. Prova så ska du se!

  1. Om du ska ens kunna ta banklån ska du ha egen buffert så att banken kan lita på dig. På mina två bolag som jag är delägare i har jag nu sparade pengar som ska utnyttjas.
  2. Börja inte lägga ut pengar på några event för ditt företag. Man lånar ej pengar eller sparar för några event. Detta gör man med tjänade pengar!
  3. Om du ska låna ut pengar gör det inom bolaget dvs till dina egna kollegor och inte till folk utanför dina bolag.
  4. Håll en låg profil och berätta inte för mycket om dina planer. För ingen vet än så länge vad det är som jag håller på med.
  5. Respektera varandra i företaget och försök aldrig sätta dig på dina kollegor för det kommer slå tillbaka mot dig själv förr eller senare.

 

88 svar på ”vill du bli en bra försäljare?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *