Självförsvar mot översittare?

Sponsrat inlägg i samarbete med stylingguiden.se

Det finns översittare inom olika områden speciellt folk som ger sig på ens utseende.

Många användbara tips för att platta till odrägliga översittare. Ett tips är att alltid se proper ut för att slippa folk som ska säga oj vad du såg ut att må dåligt ut i dag. Man vill liksom inte höra det för då måste man försvara sig i onödan och då går det åt mycket energi. Det finns böcker som förbereder för möten med arroganta och nedlåtande personer och lär dig att bemöta dem.

Tex så kan de låta så här när folk ska spela allvetare:

X: Det var ju inte första gången jag var på safari i Masai Mara, så hyenor och giraffer och sådant hade jag redan sett. Nu gällde det the big five och helst noshörningar…
Du (bryter in): En egenartad sak med giraffer är att de faktiskt inte kan hosta. Här är det högst sannolikt att någon av lyssnarna ifrågasätter ditt påstående, och hur ordväxlingen sedan än blir är det en bra bit tillbaka till noshörningen…

Som person kan du i stort sett hitta på vad som helst bara man får tyst på allvetare.

Mitt hår är min karisma

Jag och min svägerska bestämde oss häromdagen att vi alltid ska ha foundation och mascara på oss varje dag hur trötta vi än känner oss. Hon driver en skönhetssalong för henne är det viktigt att se hel och ren ut. Jag själv är entreprenör och för mig är det också otroligt viktigt att alltid se bra ut.  Jag är tex mycket mån om mitt hår och köper alltid de bästa hårinpackning som finns. Senaste bild på mig med foundation och mascara.

Absolut bästa märket inom hårvård är Kerastase och den har jag använt sedan jag var 14 år gammal. Detta är på topp bästa varumärke bättre kommer jag aldrig att hitta. Jag rekommenderar inte detta märke för att detta är ett sponsrat inlägg utan jag menar verkligen varenda ord av det jag skriver om detta varumärke.

Min svaghet dvs akilleshäl ligger i mitt hår och för 2 år sedan tappade jag mycket hår och jag var helt förtvivlad över det. Nu har jag fått tillbaka allt igen och det var nog pga av medicin som jag tappade håret. Nu äntligen har jag fått tillbaka min karisma och kan göra olika uppsättningar med mitt hår. När jag ska på olika bloggevent då tänker jag mycket på hur mitt hår ser ut.

Jag är ofta inbjuden på olika kändisfester och då måste jag överträffa alla med mitt hår annars har jag inget där att göra känner jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *