Skip to content
Uncategorized

Nu kör jag en el bil och kommer snart presentera i bloggen

Förut körde jag en BMW där det stod Veckomagasinet stort och tydligt på. Jag har sålt den bilen och kör numera en el bil.

I mitt garage finns också inbyggda maskiner för att jag ska kunna ladda min bil. Jag kommer lägga ut min bil på bloggen, men kommer undvika lägga ut registreringsnumret då jag också vill ha ett privatliv när jag är ute och kör med den.

Jag behöver inte ens en nykel för att köra bilen. Allt är så bekvämt med den samt att jag kopplar min mobil till högtalare när det ringer.

Mina mål i år

  1. hemlig dröm
  2. Sköta om min nya bil klanderfritt med bra produkter så att bilen alltid är snygg när jag ska på olika event och möten.
  3. hemlig dröm
  4. ny lägenhet
  5. kontor på slottet eller bo på slottet

Jag har varit med min svägerska hela dagen och visar henne hur man använder google doc för att hon ska kunna ha olika dokument på sidan. Vi har ätit i bilen och då är det extra viktigt att vårda sin bil efter massa brödsmulor från hamburgerbröd. Hon har två små döttrar och barn kan konsten att stöka till men dessa tjejer kan konsten att städa efter sig.

Min svägerska har också körkort men oftast är det jag som kör när det är kortare sträckor och jag låter någon annan köra när det är längre sträckor. Jag brukar bli så trött och sömnig när jag kör bil så jag brukar alltid behöva vila när jag kommer hem. Sådan är jag en mycket bekväm person som lätt blir trött och behöver då någon annan som tar hand om bilen åt mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *