Så får du ekvationen att gå ihop – i vardagen

Vardagslivet kan ibland kännas som ett klurigt pussel.

För att hinna med jobb, familj och ett rent hem kan det vara värt att ta hjälp. Vi erbjuder läxhjälp från Studybuddy och My Academy, barnvakt från erfarna nannies på Hey Kiddo samt städning från Hello Clean.   

 

Strukturerad läxhjälp som ger resultat 

Kvalitativ studiehjälp 

Har du glömt bort dina kunskaper om derivator och logaritmer? Det vore inte så konstigt. Att läsa läxor med sina äldre barn kan vara en riktig utmaning. När bristfälliga kunskaper inom matte eller fysik kombineras med brist på tid – är läxhjälp lösningen. Genom att anlita en studiecoach kan barnen enkelt få kvalitativ studiehjälp samtidigt som du kan fokusera på dina andra vardagliga måsten.  

Läxhjälp individualiserad efter elevens behov 

Vi på My Academy betonar vikten av att hjälpa alla elever utifrån deras specifika och individuella behov. En personlig studiecoach identifierar elevens specifika sätt att lära sig på för att coachningen ska bli så effektiv som möjligt. Det gör lärandet både motiverande och roligt. Vi hjälper främst elever på högstadiet och gymnasiet, har man yngre barn så kan man få läxhjälp av vårt syskonföretag Studybuddy. 

Studiehjälp och studieteknik 

I den svenska skolan finns det mycket kunskap att hämta, däremot saknas ett fokus på att lära ut studieteknik. Genom läxhjälp av en studiecoach får ditt barn verktygen för att planera sina studier och i slutändan nå sina mål. Våra studybuddies och studiecoacher är själva studerande på något av Sveriges ledande gymnasium samt universitet, med toppbetyg. Därmed har de goda kunskaper om studievana och studieteknik, vilket de gladeligen delar med sig av.   

Aktivera dina barn med en erfaren Nanny  

Flexibla barnvakter för de små 

Hey Kiddo arbetar för att ni föräldrar ska känna sig trygga och bekväma med våra barnvakter. Vi ser till att familjen får en barnvakt som sätter ditt barn i fokus och gör allt för att underlätta vardagspusslet. Vi erbjuder utbildade nannies som gärna hjälper till med allt ifrån hämtning från förskolan till en mysig lässtund innan läggdags. Med flexibilitet i vårt DNA erbjuder Hey Kiddo en skräddarsydd plan som passar just era behov. Allt för att ni ska kunna pussla ihop vardagen så stressfritt som möjligt. På så sätt blir också er tid tillsammans mer kvalitativ. Du som förälder väljer förstås själv om ni vill ha sporadisk eller regelbunden hjälp. 

Barnpassning med fokus på aktivering  

Hey Kiddo jobbar flitigt med att tidigt identifiera ert barns unika personlighet för att sedan kunna utforma aktiviteter som är både roliga och utmanande för individen. Det kan vara allt från läsning, mattehjälp eller genom mer fysiska och kreativa sysselsättningar. Vi strävar efter att göra alla träffar så stimulerande och lekfulla som möjligt. Att träffa våra barnvakter ska vara något ditt barn ser fram emot. 

Hemstädning – för en renare och skönare vardag 

Luta dig tillbaka med professionell städhjälp  

Hemmet är den viktigaste hörnsten i våra liv. Det är platsen där vi bjuder hem vänner, myser med familjen och slappnar av på riktigt. Men ibland hinns det inte med att storstäda varje vecka, och då kan hemstädning vara lösningen. Vi erbjuder flera tjänster inom städhjälp och är lyhörda för just ditt behov.  

En städfirma för alla tillfällen 

Visste du att en genomsnittlig bostad tar fyra timmar att städa? Det är värdefull tid som många hellre spenderar ute i parken med barnen eller framför tv-soffan. Hello Clean är städfirman som matchar städare utefter ditt städbehov och du bestämmer hur ofta ni behöver städhjälp. Dessutom erbjuder vi flera tjänster inom städhjälp för olika tillfällen. Allt ifrån ordentlig storstädning eller flyttstädning där städarna utgår från en städlista för alla momenten. Luta dig tillbaka och låt Hello Clean sköta hemstädningen. 

Ett svar på ”Så får du ekvationen att gå ihop – i vardagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *