Ny Vd för ICA-handlarnas Förbund

ICA-handlarnas Förbund har idag utsett Göran Blomberg till tillförordnad verkställande direktör i ICA-handlarnas Förbund från den 1 oktober 2021. Göran Blomberg ersätter Fredrik Hägglund, som varit Vd sedan 2014.

Göran Blomberg var tidigare CFO på ICA-handlarnas Förbund mellan 2009 och 2019. Från idag och fram till den 1 oktober då Göran Blomberg tillträder kommer ICA-handlarnas Förbunds styrelseordförande Magnus Moberg ta rollen även som tf styrelseordförande Vd.

Vid frågor kontakta:
Ordförande Magnus Moberg, 0708-25 53 63 eller
Kommunikationschef Eva Burén, 0704-862077

ICA-handlarnas Förbund är medlemsorganisation för Sveriges ICA-handlare och majoritetsägare till börsnoterade ICA Gruppen. www.icahandlarna.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *