När härliga blogbiz teamet var hemma hos mig

Nedan ser ni kollegor från Blogbiz teamet hemma hos mig och vi har verkligen växt otroligt mycket tillsammans.

Vi har även fått in fler kollegor då Sibylla även är med i vårt team numera. Vi har nu flera kända ansikten hos oss och kommer skriva avtal med en stor mode jätte som finns i Sverige. Detta företag kommer då att starta upp en blogg hos oss och få marknadsföring genom oss.

Nedan ser ni Isabell Lopez, Karolina Wendelin, Lin P Mercado (snart frisör) och Anita Barell som driver flera bloggar och jobbar med inredning.

Alla på bilden har barn och endast Isabel och Anita har vuxna barn. Det händer att många skiljer sig i dag som har små barn och då kan man hamna i vårdnadstvist. Det kan vara jobbigt när folk skiljer sig och bråkar om barnen. Folk som bråkar om sina barn verkar egentligen inte ens bry sig om barnens bästa. De är bara ute efter sitt eget ego.

Ni ser på bilden nedan att kollegor på blogbiz verkligen trivs på portalen. Nästa måndag har Panos Emporio event för sin taverna i Göteborg. Jag bjöd dit Cawa Media och Dogge Doggelito. Dogge kommer även få hotell betalt av Panos när han åker till Göteborg. Dogge åker i en liten bil med sin fru och barn till eventet. Han kommer ta massor av bilder och skicka till mig. Cawa Media kommer också ta massor av bider och de är vana att vara på olika event.

Det är jag som har dukat fram allt då jag älskar att uppvakta gäster med allt som är gott. Tex så brukar jag och Karolina Wendelin träffas varje torsdag hemma hos mig för att jobba. Då börjar vi dagen kl 9 på morgonen med en lyx frukost. Jag brukar då ordna en frukostbuffé för oss båda med kaffe och massor av olika dryck.

I dag hade vi tex pizza också med på menyn med tomat, ost och tonfisk. Jag äter inte tonfisk men Karolina älskade pizzan. Till pizzan hade jag 3 olika dipsåser. Samt så hade vi ägg, gurka, tomat, paprika, möggelos från Turkiet och olika mannagryn på bordet.

Karolina har en son med min bror som heter Emil. Min bror har två barn tillsammans med en annan kvinna och de gick skilda vägar.

Barn är sköra så när man går skilda vägar ska man alltid planera noga hur man lägger upp sina dagar med barnen. Nedan ser ni polkagrisar från Gränna som jag också dekorera med.

Nu sitter jag åter med Karolina hemma hos mig då det är torsdag och vi planerar för fullt hur vi ska jobba ihop. Jag är sorten som kan blogga och jobba samtidigt vilket detta inlägg är ett bevis på. I morgon har jag en bokat tid med min advokat också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *