Kundbemötande på Åhléns

Sponsrat inlägg i samarbete med omdomesstalle.se

Jag kommer i håg när jag var yngre då var det vanligt att folk gick in på Åhléns för att testa parfymer.

Jag har svårt för folkmassor och gömmer mig hellre på SPA på en central Hotell i Uppsala. Jag älskar att äta och dricka gott och har inga planer på att banta hellre dör jag. För mig är livets höjdpunkter äta god mat och gå på någon typ av alternativ behandling. Just nu är jag inne i en period där jag prova allt inom det alternativa som finns att erbjuda. Jag är så mån om mig själv ändå tror folk att jag är sorten som stressar. Det går inte att stressa mig då jag aldrig följer strömmen.

Där kunde man hitta 400 olika sorters parfymer och det såg ut som om det var fritt fram att prova parfymerna. I Sverige brukade man inte lägga ut kaffebönor som neutraliserar luktsinnet. För har man testat parfymer ett tag börjar man bli ganska så avtrubbad och inte kunna skilja på parfymerna efter ett tag.

Sedan den dagen då jag fyllde 14 år gammal så har jag använt samma parfym nämligen Ombre Rose av Charles Brousseau som är en fransk parfym som luktar som talk.

Jag klarar inte av när folk duschar i parfym då kan jag inte andas. Man sprayar bara en gång och det räcker gott och väl. Folk sprayar på massor av ställen vilket inte alls känns bra när man sitter i närheten av dem.

Det fanns då en kvinna på Åhlens som tittade snett på alla som letade parfymer oavsett vem det var som testade. Hon betedde sig som om hon ägde Åhlens och tog det nästa personligt. Det är inte hur man behandlar kunder. Hon hade inte gjort så om det var hennes egen ställe för då hade hon inte haft några kunder kvar.

Vill du dela med dig av dina åsikter?

Det finns omdömesställe där du faktisk kan lämna ett omdöme om vad du tycker om olika ställen. Här borde man gå in och tala om när någon gör fel.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *