Jag har jobbat på en biodling och sparat energi

Det kostar att vara hemma då man slösar på ganska mycket el hemma.

Därför så brukar jag välja att göra vissa aktiviteter utomhus för då kan jag också spara på mina annars dyra elpriser.  Jag fick också sätta på mig samma kläder som mannen nedan för att inte bli biten av bina. Han frågade veckan före vilken storlek jag hade så att det skulle passa mig perfekt.

Jag är nyfiken på allt som handlar om fika dvs kaffe, te, bakelser och självklart honung. Eftersom man använder honung till frukost och te är det en stor passion i mitt liv. Jag verkligen älskar natur och fika samt djur så klart. Jag vill i framtiden ha ett hus långt inne i skogen där jag kan ha massor av djur som man har på en ladugård. Dvs gris, katt, alpacka och kossor. Jag vill gärna ha hästar också för ju mer man är ute desto mer kan man spara på el. Är elen dyr så kan ni alltid byta till en billigare som ni ser på ovan länk. Klicka på länken så att ni kan spara lite pengar och köpa en extra gris till stallet.

Jag och svägerskan Emma D ska gå en biodlingskurs tillsammans i höst för att lära oss mer. Nedan bilder är tagna på Botaniska trädgården i Uppsala och jag köpte med mig hem två olika honung en med klöver (mörk och grynig) och en av raps (mjuk och len). Båda var riktigt goda och jag köpte en till min svägerska hon kommer att få av mig inom kort.

Jag köpte med mig massor för att sedan kunna ge bort till folk jag hälsar på. Det är populärt med närodlade produkter.

Det är så vackert på Botaniska trädgården och det växer ovanliga frukt och bär i detta område. Här finns även de dyraste villorna i Uppsala ännu större anledning till att välja en billigare elbolag.

Se så fint det ser ut när man lägger ut bikuporna på detta sätt och värnar om miljön. Vill ni också köpa honung med pengar ni har sparat in på er el? För pengarna kan ni köpa en elbil för det är vad jag kör just nu och är supernöjd med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *