Skip to content
Uncategorized

Denna vecka handlar bloggen om influencer på blogbiz.se

Jag bor ganska stort dvs rummen är väldigt stora rum så jag brukar kunna bjuda hem våra influencer, bloggare till mitt hem.

Nedan bild är taget i köket och jag gjorde i ordning fika och kaffe så att Stina och Irma kunde komma på besök. Båda kommer att blogga på blogbiz.se inom kort.

Jag har många bloggare som även bor i Stockholm och skulle haft möte med en av dem i Uppsala, men hennes hund mådde ej så bra så vi fick avboka den.

Jag skulle även behöva en lägenhet eller fastighet i Stockholm för vissa typer av möten. För detta behöver jag då komma i kontakt med mäklararvode Stockholm för att hitta bra lokaler.

Våra bloggare på blogbiz är väldigt ambitiösa och flitiga detta för att vi är otroligt engagerade i dem. Jag skriver detta inlägg just nu på Akademiska sjukhuset då jag är på besök här. I morgon ska jag till en kiropraktor och sedan ska jag träffa en mycket kunnig och duktig medium. Vi är flera som brukar samlas när vi ska träffa denna fantastiska duktiga och kusliga medium. Då brukar vi åter samlas hos mig då mitt kök har rum för alla.

Denna medium är också verksam i Stockholm och även hon skulle kunna anlita mäklare i Stockholm för att ta emot besök dvs klienter.

Hela denna vecka är kantat med massor av möten

Tisdag: Kiropraktor och Mediummöte

Onsdag: Möte med ICA gruppen och min leverantör

Torsdag: Amazon utbildning, Filminspelning för våra produkter och möte med David (SEO kille på Blogbiz.se)

Europas minsta hotell

Än så länge så har jag ingen lokal i Stockholm för möten, men jag har mötesrum i Uppsala dessutom flera stycken beroende på vad jag ska ha för möte.

Vill du tex ha möte i Uppsala och inte riktigt vet hur du ska göra kan jag faktisk rekommendera världens minsta hotell som finns i Uppsala. Den heter Hotell boet och där finns 8 sängar och 4 rum. De serverar även frukost som på ett vanligt hotell. Jag som bor i Uppsala har starkt funderat på att besöka hotellet bara för att se hur otroligt litet det är. Jag älskar allt som är i miniatyr.

Tänk så kul om man är 8 personer och hyr hela hotellet för att ha ett en liten konferens. Sedan vakna upp för att äta frukost tillsammans. Samt på kvällen bjuda in en hemlig gäst som ska underhålla gästerna. Nu när restriktionerna är över så har vi mycket inplanerat här hos oss på blogbiz.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *