Denna vecka kommer bloggen handla om kungahuset

Först vill jag tacka min press och hovfotograf Ylva Li Mannby som även driver Studio Li i Uppsala.

Hon är min press och hovfotograf som jag har registrerat som fotograf då hon i nära anslutning till mig också närvarar på olika kungliga uppdrag. På MSN nyheter kan ni se mig fånga såpbubblor innan kungen anländer.

Jag har många i mitt team som jobbar med mig för att få alla mina företag att gå runt. Jag har 5 agenter på blogbiz, 3 säljare på varumärket jag är franchisetagare och grundare av och så har jag anställda på Waynes Coffee så klart.

Här har ni kungens händer och snygga ring han alltid bär med sig. Bilder får alltid lånas från min blogg bara ni uppger källa och länkar till bloggen.

Först ska ni få ta del av bilder jag själv har tagit och senare får ni ta del av bilder från min hovfotograf.

Nedan ser ni val av byxor kungen gjorde för dagens invigning av Museet Vrak i Djurgården som jag blev inbjuden till.

Själva hovfotografen Ylva Li

 

4 svar på ”Denna vecka kommer bloggen handla om kungahuset”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *