Diplomering av spiritualitiska medium

Jag har varit på Mithera Developement i Agersta där ca 10 spiritualistiska medium skulle diplomeras.

Anita skulle ha följt med mig men kunde inte, men Sibylla följde med i stället. Vill du också gå en andlig eller medial kurs hos Mithera så kan du besöka hemsidan och få extra inspiration.

En av dem som höll på att diplomera sig var Anders som jag hade mött förut. Han fick kontakt med en liten pojke som hade omkommit i en olycka och hamnat under en traktorhjul eller liknande. Jag hade en liten kusin för länge sedan. Som omkom då en släkting råkade köra på honom. Han hade varit i min ålder om han hade levt.

Budskapet jag fick var att öppna alla dörrar till glädje och detta är faktiskt det jag gör nu. Tänk om jag hade vetat för länge sedan att allt jag oroar mig för aldrig kommer att ske.

Nedan ser ni Ulf som också var med och presenterade eleverna. Jag måste säga wow vilken show det var de spelade musik och välkomnade oss i publiken med stå och hej det var superkul måste jag säga.

Det ingick fika också som vanligt höjdpunkten för alla som älskarkaffe och fika. Nedan ser ni Sibylla som driver en blogg dvs inredningsbloggare på blogbiz.se

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *