Snart är det konferens för mig igen

Sponsrat inlägg i samarbete med Humingbirdkonferens

Jag driver ett franchisemärke och varje år bli vi inbjudna på konferens vilket jag verkligen älskar.

Varje år brukar vi anordna konferens vilket innebär att man får lära sig mer om vårt koncept. Varje år bjuder man även in olika talare. Samt så har vi 3 rätters middag som är otroligt uppskattat. Jag vill rekommendera dem som anordnar ett nytt ställe att mötas på.

Detta koncept är uppköpt av Tyska bolag och är inte längre ägd av svenskar. Därför så borde vi ha vår konferens i Berlin tycker jag. Dvs Konferensresa till Berlin hade varit superkul för oss alla. Då kan man även besöka själva huvudkontoret som faktiskt ligger i Berlin och ha denna fantastiska konferensresa.

Jag håller också på ett nytt koncept utanför detta franchiseföretaget och kommer bli intervjuad i tv och media nästa vecka. Vi håller på med lanseringen av vårt koncept. Så när vi har blivit större vill vi också göra en resa till Berlin för konferens.

Jag har varit i Berlin en gång i mitt liv. Här kan man besöka mycket och ha det fantastisk kul. Tex Madame Taussaud kan man besöka. Den är inte lika stor som den är i London, men den är minst lika spännande.

Jag har aldrig varit intresserad av att besöka konstmuseum utan jag är mer intresserad av dessa dockor man kan få se i verkliga livet.

Caféer i Berlin

Du har också chansen att besöka massor av olika caféer och restauranger när du väl är här. Du kan också se kyrkan som är i ruiner mitt i centrala Berlin.

Det tar heller inte så lång tid att åka hit då Sverige är väldigt nära. Du kan även åka buss hit om ni är ett helt gäng som ska åka tillsammans för en konferens som vi brukar göra varje år. Jag var i Berlin för mer än 10 år sedan och det var under hösten. Då var det lite väl kallt tyckte jag så jag borde har tagit på mig mer kläder. Jag besökte en gammal kyrka också och sedan letade jag hela dagen efter en spådam, Jag hittade ingen spådam men jag hittade butiker som sålde tarotkort mm.

Språket i Tyskland

De flesta talar tyska och de är inte så duktiga på engelska tyvärr. Det är samma sak i Frankrike där talar man inte heller engelska så bra. Så ska du åka hit så är det bra om du kan lite tyska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *