Skip to content
Uncategorized

För mig är min hy väldig viktig

Sponsrat inlägg i samarbete med nordicbeautybar.com

För mig så är hela kroppen viktig dvs att den ska må så bra som möjligt.

På hud och hår kan man oftast se hur en människa mår både fysisk och psykiskt. Detta gör man även direkt på djur speciellt kaniner.

Har man jobbat mycket och är väldigt trött kan de faktisk sätta spår i huden. Har man heller inte tid så kan man i varje fall överväga att använda produkter som är snälla mot huden. Tex ansiktskrämer som både är organiska och vegansk är något man kan satsa på.

Jag brukar alltid tvätta ansikte och kropp med espresso sump och flytande tvål. När jag väl har gjort det så är min hy väldigt känslig för starka krämer och parfymerade krämer. Jag har själv aldrig förstått varför man ska ha parfym i en kräm. För mig är det galenskap då huden direkt blir röd och irriterad. Det är som är lägga klorin på ägg för att få den vitare. Vad ska vi med färg och lukt till när produkten inte ens behöva lukta bra och torkar in fort?

Det står Have a nice face vilket faktiskt är det man vill ha. Min svägerska som också driver en skönhetsblogg och en skönhetssalong kan allt om ingredienserna. Hon talar väldigt mycket om hur viktigt det är att inte det finns allergiframkallande ämnen i produkter man lägger direkt på sin hud. Här måste jag hålla med henne om vikten av de ämnen som finns i produkterna.

Andra sker att tänka på när det gäller huden

  1. Drick mycket vatten
  2. Undvik Coca Cola välj i stället mineralvatten
  3. Sov minst 7 timmar varje dag
  4. Ut och promenera helst i skogen
  5. Plocka äpplen så du gör av med energi
  6. Ät ekologisk frukt och grön

Glutenfri ansiktskräm

Detta är en ansiktskräm som du då ska använda som dagkräm som nästan har 100 % naturliga ingredienser.  (60 ml) 97,7 % naturliga ingredienser. Innehåller även något med glutenfri havre att göra och jag har som själv vana att äta glutenfri havre till frukost. Antingen gör jag bröd av den eller gröt.

Så det du inte kan ta in med munnen dvs äta ska du heller inte smörja in dig med. Detta är nog en stor och bra nyhet för de som är känsliga för gluten. Vi har ju porer och material går in via porerna. Är du känslig mot gluten ska du absolut tänka på om produkten är glutenfri eller inte. Här kan man med gott samvete använda denna produkt. Varför inte ge bort den i present till någon som verkligen är känslig mot gluten?

Tänk en skönhetsprodukt som är helt glutenfri måste ju vara något stort för alla som söker glutenfria produkter. Vi vet också hur svårt det är att hitta det som är anpassat för vår hälsa. Äntligen kan vi använda något som är så naturligt och glutenfri skönhetsprodukt. En helt enkelt glutenfri ansiktskräm är väl alla glutenintolerantas dröm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *