Vill du att rummen ser större ut?

Jag har upptäckt att när man sätter upp tavlor i ett rum så får det rummet att se mycket större ut.

Jag har kanske nu satt ut ca 20 tavlor i mitt kök och märkt att köket verkligen har vuxit på bredden och på längden.

Jag sitter och jobbar mycket i köket och tar emot alla mina gäster och affärsbekanta i mitt kök. När jag har större event då brukar jag servera i vardagsrummet så att alla får plats i våra chesterfieldsoffor. När det är mindre sällskap dvs högst 4 gäster då är det köket som gäller. Du hittar posters och ramar samt passepartout  till dina ramar och kan söka runt. Du kan även välja måttanpassad som bilden nedan visar.

Därför har jag också lagt stor möda på att dekorera i just köket. Jag kommer också sy upp nya gardiner till hela huset så att det går en röd linje i hela huset. Jag gillar inte olika stilar i olika rum. Jag gillar ej modern stuk som påminner om väntrum på ett sjukhus.

Många har numera samma inredning som IKEA och detta tycker jag påminner för mycket om väntrum på sjukhus och olika kommuner. Hur kan man vilja att ens hus påminner om offentliga miljöer?

Jag älskar gamla skolor så mitt hus får gärna påminna om gamla skolor det är helt ok. Bara jag inte blir påmind om en tråkig arbetsplats när jag har gäster hemma.

Jag gillar även när köket ser ut som ett vardagsrum och vardagsrummet ser ut som ett kök. Jag vill att alla rum ska vara enhetliga dvs ingen skillnad på något av rummet.

Hur ser det ut på ett hotell?

Har ni tänkt på hur folk är klädda när de jobbar på ett hotell? Kocken ser man direkt att det är en kock och receptionisten utmärker sig också tydligt. Man ser även vem som är VD och vem som är städare. Jag gillar inte att alla är olika klädda för då blir det för mig en oordning. Jag önskar en plats där alla är lika klädda för att även kläder blir en del av inredningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *