Tur att skönheten ligger i betraktarens ögon

Bästa ordspråket som finns är att skönheten ligger i betraktarens ögon.

Detta gäller vare sig det gäller mat, utseende eller inredning. Ingen kan bestämma vad du någonsin ska tycka om. Själv tycker jag att man inte ens bör ha skönhetstävling då inte ens i skönhet finns det en ideal enligt mig.

Folk har alltid haft olika syn på skönhet. Tex på 1700 talet använde man små paraplyer för att inte bli solbränd. För de som var solbrända jobbade utomhus och tillhörde en fattig samling av bönder. De rika var ofta inomhus och därför också väldigt bleka. Man kunde på solbrännan nästan se vem som var rik och slapp jobba och vem som slet i sol och värme.

Sedan hände något som förändrade en hel värld. Nämligen Estee Lauder som är grundare av skönhetsmärket Estee Laouder glömde sin solkräm. Hon hade varit på semester och var alltid noga med sol krämer. Denna gång hade hon glömt att packa ned den I sin handväska. När hon steg av från flygplanet så upptäckte folk hur brun hon hade blivit. Vips så blev det trendigt att vara brun dvs sol rädd tack vare henne. Hon är en ikon för skönhet och det hon gör blir aldrig fel i andras ögon.

Tänk bara på 50 talet då Marilyn Monroe var på tapeten. Hon var kritvit. Man ställde hennefrågan varför hon valde att inte sola. Hennes svar var att hon villevara blond över hela kroppen.

Marilyn Monroe var känd för sitt blonda hår och Chanel parfymen nr 5. För man hade frågat henne vem hon lägger sig bredvid på kvällarna. Hon hade svarat endast med parfymen Chanel nr 5.

Det finns också enklare sätt att bli brun på genom att beställa Melanotan på nätet om du ej vill sola solarium eller steka dig på stranden. Har faktiskt träffat en tjej som använt detta och blev både brun och smal. Den kallas för barbydrogen då folk blir både brun och smala. Låter faktisl väldigt enkelt och bra så det kan vara värt att prova detta. En bra investering då det inte slitet på huden som rwc solen tyvärr kan göra.

Som bloggare kan det vara extra kul med lite färg. För vi som bloggar tar många bilder på oss själva. Det är inte bara bloggare som tar massor av bilder. Även instagrammare lägger ned mycket tid på att ta fina bilder för att visa upp för sina följare.

Nu är det helt annorlunda ideal vilket innebär att om du är solbrun mitt i vintern då är du rik. Titta bara på prinsessan Madeleine av Sverige som är brun året runt. Hon bleker sitt hår hela tiden för inte ens hon är blond då alla i familjen har mörkt hår. Man kan se hennes slingor både vinter och sommar. Nuförtiden så är det så trendigt att vara brun så vissa människor smyger med att de använder denna produkt man blir brun och smal av. Man ser dem ofta på olika kändisfester kring Stockholm och innekrogarna runt Stureplan. Ofta har de fylliga läppar och långa ögonfransar. Detta är idealen i dag kring dessa människor vom vi anser är dagens trend och rätta look.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *